שלום רב,

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

02/12/2009 | 11:50 | מאת: תלמידת ביה"ס

00054054אני עושה עבודה ברפואה במסגרת בית הספר. אני חוקרת על אי ספיקת לב ופרפור חדרים. ברצוני לדעת באופן מורחב על דרכי מניעה וטיפול חדשניים המקובלים בבעיות הבריאותיות הנ"ל בארץ ובעולם. אשמח לקבל תשובה,תודה רבה.

שלום השאלה ששאלת מאוד רחבה ולא ניתן לענות בהרחבה על כל הנושאים. ברמב"ם אנחנו שותפים לטיפול חדש בפרפור עליות. אנחנו משלבים ניתוח ללא פתיחת חזה (טורקוסקופי) עפ צנתור שמבוצעים ביחד בחדר צנתורים. המטרה: צריבה מבפנים ומבחוץ בעלייה השמאלית לטיפול במקרים שפרפור עליות אינו מגיב לטיפולים אחרים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב