חוות דעת של קרדיולוג שהוא גם רופא אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

18/11/2009 | 07:26 | מאת: מ.פ

יש לי מחלה ראומטית ms בינוני mr בינוני קשה+ עליה מוגדלת 6 וכן pht קל ביתר 35.lvתקין.באקו לב ברוייזיה mr לכיוון הקשה. לאחרונה יש קושי לנשום בעיקר בשכיבה, ודפיקות לב מהירות ועמוקות ומהדהדות.

מ.פ. שלום לפי התיאור שלך אתה מתקרב לצורך הניתוח לטיפול במסתם המיטרלי. בשלב זה הייתי מפריד בין קרדיולוגיה לטיפול אלטרנטיבי. אני ממליץ לפנות לקרדיולוג שמתמחה באקו ומסתמים (ממליץ על דר' אגמון ברמב"ם). במקביל נסה טיפול אלטרנטיבי לראות אם יעזור להקטנת הסימפטומים. בסופו של דבר הבעיה שלך היא "מכנית" במסתם ולכן כנראה שטיפול ניתחי יהיה יותר יעיל מכל טיפול אחר. אם תרצה חוות דעת יותר רצינית תצטרך להגיע לשיחה ובדיקה במשרדי ברמב"ם. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב