בבקשה המלצה למנתח מתמחה בצינטור החלפת מסתם אורטאלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

30/10/2009 | 19:07 | מאת: שירה

מחפשת את המומחה עם הכי הרבה ניסיון בניתוח החלפת מסתם אורטאלי לאישה בת 80 שסובלת מאנמיה חריפה יתר לחץ דם כרוני מחפשת את ה- מומחה פרטי שהכי מיומן בהחלפת מסתם בצינטור

שירה שלום אני יכול להמליץ לך בלב שקט על הצוות שלנו ברמב"ם. מה שמייחד את הצוות ברמב"ם, הוא שיתוף הפעולה בן הקרדיולוגים לממנתחי הלב. גם בבדיקות המועמדים, גם בהחלטה המשותפת של הצוות האם להמשיך לניתוח ובאיזו שיטה, וכמובן בביצוע משותף של כל הניתוחים להחלפת המסתם בחדר צנתורים. ביצענו כבר מספר ניתוחים גם בגישה אפיקלית (דרך העור בחזה) וגם בגישה פמורלית (דרך העורק ברגל) עם תוצאות מצוינות. את מוזמנת לקבוע פגישה איתי או עם דר' קרנר. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב