דופק לב לא סדיר לנער

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/01/2008 | 15:01 | מאת: ציונה

שלום רב, בני בן ה-17 איבחנו אצלו לפני כשנה וחצי דופק לב לא סדיר במשך חודשיים טופל בנורמיטן מכיוון שלא ראו שיפור הוחלט להפסיק בלשכת הגיוס שלחו אותו לרופא בתל השומר שהמליץ על צריבה מהם הסיכונים? והאם זה מצליח לרוב?? בבדיקת הולטר: קצב בסיסי : סינוס שנע בין 57 ל-169 לדקה(ממוצע 86 ) 2-DROPPED BEATS כביטוי ל- SINUS ARRHYTHMIA הפרעות קצב חדריות VPB'S שכיחים מאוד ממוצע לשעה-763 (13 לדקה) רובם בצורת BIGEMINY/TRIGEMINY COUPLETS VPB'S שכיחים 3836, נצפו כ-227 קטעים של VT 3-7 פעימות בתדירות עד 210 לדקה. בבדיקת תהודה מגנטית של הלבחדר שמאל עם תפקוד גלובלי תקין ללא עלות לפתולוגיה מוקדמת, מסתם מטרלי ללא עדות לאי ספיקה משמעותית, עלייה שמאל בגודל תקין (32 מ"מ) תבנית נורמלית של ניקוז ורידים ראתיים לעלייה שמאל (שניים מכל צד) חדר ימין-עם תפקוד גלובלי תקין, עלייה ימנית בגודל תקין 40 מ"מ אין עדות לתפליט פלאורלי או פריקדיאלי.

20/01/2008 | 09:01 | מאת: ג

אני טופלתי בסוטולול 0 8מ"ג וקרדיולוק 5 מ"ג פעמים ביום שני כדורים במידה ויש מוקד אח או שניים הדבר יכול מאוד לעזור בפעולת צריבה ואפילו כדי מאשר לקחת כדורים לכל החיים ליהורידו פרופיל בצבא ל 31 אבל הכל זאת עשיתי שירות רגיל בבית חולים איכלוב יש פרופ' בלאסן שמתמחה בעינין דופק לא סדיר כדי ומומץ להתיעץ איתו

ציונה שלום השאלה קשורה לקרדיולוג המתמחה באלקטרופיזיולוגיה. ברמב"ם המומחה לכך דר' בולוס. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב