שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

04/07/2009 | 20:36 | מאת: bjz

שלום דוקטור בולוטין. ברצוני לדעת מזה פאמפיסט/PUMPIST? אולי המושג באנגלית אינו כתוב נכון,אשמח לקבל תיקון איות לפי הצורך. שבוע טוב.

שלום פאמפיסט הוא בעברית מפעיל מכונת לב ריאה. ברוב ניתוחי הלב אנחנו משתמשים במכונת לב ריאה שמחליפה זמנית במהלך הניתוח את הלב והריאות. את המכונה מפעיל טכנאי לך ריאה. באנגלית קוראים לטכנאי: Pefusionist OR pumpist בברכה דר' גיל בולוטין

05/07/2009 | 22:04 | מאת: bjz

שלום שוב דוקטור בולוטין מודה לך הענותך לעשנות לשאלתי. שאלות נוספות בדבר:איני יודע אם השאלה אמורה להיות מופנית כלפייך,אך אשאל ליתר בטחון. אני מעוניין ללמוד להיות פאמפיסט ומן הסתם לעבוד בזה,היכן לומדים להיות טכנאי מכונת לב ריאה(פאמפיסט),אם קיים מוסד לזה? מהו תוכן הקורס(אם קיים בכלל) ,כמה זמן נמשכים הלימודים ,מה תפקיד הפאמפיסט? האם צריך נתונים אישיים גבוהים לדבר, כשרונות ונתונים מולדים? האם כל אחד יכול להיות (אני לא מדבר על אנשים הפוחדים מדם וכיוצא בזה)? מקווה ששאלותי לא מסורבלות ומגוחכות דיו,אם כן עמך הסליחה.אני חייב לקבל מספר תשובות פשוט. לילה טוב.

מנהלי פורום ניתוחי לב