סבא עם בעיות לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/07/2009 | 22:38 | מאת: אלעד

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. אני אשמח לכל עזרה/הצעה/הפניה לפורום רלבנטי. סבי בן 80, סובל מאי ספיקת לב בחדר הימיני. בבדיקת אקו לב לחץ ראתי 50 סובל מבצקות ומקשיי נשימה בהליכה , איטית חייב לנוח כל כמה דקות. בריאות יש גם אסבסטונים. הבעיה המרכזית היא שהוא נוטל תרופות משתנות, וזה פוגע לו בכבד. נראה שהמצב הוא חד כיווני, אבל בכל זאת אני לא מתאייש ואשמח אם מישהו יציע כל רעיון שעולה לו בראש: טיפול/תרופות/התייעצות מיוחדת - כל דבר שאולי יכול לעזור לו. הלוואי ומישהו יעזור, או אולי ימליצו לי על קרדיולוג שיסכים לטפל למרות כל הנתונים הללו.

אלעד שלום סבך סובל מאי ספיקת לב ימנית וכנראה גם שמאלית. לא ניתן להתאים טיפול מדוייק דרך האינטרנט. אני ממליץ לפנות לקרדיולוג שמתמחה באי ספיקת לב. הוא צריך לראות את סבך, לבדוק אותו ולנסות להתאים את התרופות למצבו המדוייק. ניתן לעזור, אך אין תרופות פלא. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב