lipitor

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/04/2009 | 15:38 | מאת: ניקולא

אחריי ניתוח 3 מעקפים (לפני 3 שנים) לוקח תרופות . שאלתי בקשר לליפיטור 20 מ"ג , האפ זה נכון שאסור לאכול אשכוליות או מיץ אשכוליות טבעי בזמן הטיפול בתרופה זו ? מצד שני כל המשקאות הקלים בארץ (רובם) מורכבים מחומרים כימיים שאחוז הפרי בו הוא כ-15% . האם אני יכול לשתות את המשקאות הללו ? תודה

ניקולא שלום קיימת אזהרה שכאשר שותים מיץ אשכוליות, ריכוז התרופה עולה. אבל, אם שותים בכמות סבירה לא אמורה להיות בעייה. כמו הרבה דברים בחיים, הכל (כמעט) מותר אבל במידה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב