שלום ושבת שלום אודה על עזרתכם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

30/08/2008 | 11:39 | מאת: לי

שלום .... היתי רוצה את דעתכם עזרתכם בעיניין אבי בן 63 וסובל מנשימה יש לו מכשיר לנשימה בבית לפני כ14 שנה לקה בהתקף לב והפסיק לעשן.... ביום א האחרון הובל לטיפול נמרף מחשש להתקף של אסמה ולאחר מכן הוסבר שיכול להיות שקיבל דום לב...כי עשו לי חשמל עליי לציין שהוא כבר בבית מיום חמישי באותו שבוע שוחרר לביתו... אך אני דואגת ומאוד... רציתי לשאול ממה גורם לדום לב ? ומה השתקמות בעקבות זה (אני יודעת שהוא התעצבן באותו יום למרות שהוא לא אדם עצבני ואם זה דבר שחוזר אצל אנשים שוב חס וחלילה אשמח לתשובתכם תודה

לי שלום דום לב יכול להיגרם מסיבות רבות. גם השיקום לאחר דום לב מאוד תלוי במצב של החולה לפני במהלך ואחרי האירוע. לכן, אין באפשרותי לתת לך תשובה מפורטת בלי לקבל פרטים רבים נוספים. קרוב לוודאי שרופא המשפחה שמכיר את אביך יכול לענות על שאלותיך. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב