ראיה מטושטשת לאחר ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/08/2008 | 11:38 | מאת: שירלי

שלום אבי עבר ניתוח של חמישה מעקפים ותיקון מסתם לפני כארבעה חודשים ההתאוששות שלו הייתה מצוינת. הוא סובל מטשטוש בראיה לפעמים שמפריע לו מאוד, הוא עשה בדיקת עיניים ובדיקת שדה ראייה והבדיקות יצאו תקינות - יש לך אולי רעיון אל מי פונים וממה זה יכול לנבוע ? זה ממש גורם לו לחוסר איזון תודה

שירלי שלום יתכן שכדאי להיבדק אצל רופא א.א.ג.בשאלה של ורטיגו ואצל נוירולוג להשלמת הבדיקה הנוירולגית המלאה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב