התעוררות לאחר ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/03/2019 | 09:31 | מאת: יפית

שלום וברכה, חברי בן 62 נכנס לניתוח לב פתוח ביום ראשון בשעה 14:00 עד השעה 20:00 הרופאים הגדירו שהניתוח עבר בהצלחה. אך אינו התעורר כבר יומיים לאחר הניתוח האם זה שכיח? סביר? מהן שלבי ההתאוששות? אשמח לדעת

יפית שלום ברוב המקרים ההתעוררות לאחר ניתוח לב מתרחשת באופן טבעי לאחר מספר שעות. לעתים משאירים את החולה בהרדמה לא עמוקה עד למחרת הניתוח. אבל, יש מקרים של התעוררות יותר איטית במידה משמעותית ויש מקרים שבהם אנחנו דוחים את ההתעוררות בכוונה, למשל בניתוחים מאוד גדולים ומורכבים, או במקרים שהחולה אינו יציב המודינמית לאחר הניתוח. בברכה פרופ' גיל בולוטין

17/04/2019 | 18:56 | מאת: אורן

שלום אני עברתי ניתוח לב פתוח וגם התעוררתי אחרי יומיים. זה קורה ולפעמים מחליטים להשאיר את המטופל רדום בכוונה עד קבלת התיצבות. תהיו חזקים..

מנהלי פורום ניתוחי לב