הרגשה כללית לא טובה לאחר החלפת מסתם בלב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/09/2018 | 09:59 | מאת: john do

שלום, בוצע לאמי ניתוח החלפת מסתם בלב (ביולוגי) לפניי כמעט שנתיים - בבית חולים - לא משנה איזה- בינואר 2017 -בנוסף יש לה בעיה עם קרישת דם והיא לוקחת קומדין . מאז הניתוח היא לא חזרה לעצמה , היא מתעייפת מהר , נרדמת בפתאומיות על הספה בבית לפעמים , כל פעילות קלה היא מתנשמת בכבדות . איך ניתן לבדוק ואיפה מומלץ האם הניתוח באמת עזר לה או עשה נזק ? יש לציין שבדיקות אקו אחרונות לא נראו טוב

ג'ון שלום ממליץ לפנות לקרדיולוג המתמחה במסתמים ובאקו לבדיקת אימך ביחד עם בדיקת האקו. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב