ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/06/2008 | 19:36 | מאת: מעיין

אבי צריך לעבור צנתור בשבוע הבא בעקבות חיידק שייצר לו נוזלים סביב הלב והקשה לו את קרום הלב וזאת על מנת להחילט אם עליו לעבור ניתוח לב פתוח שאלתי היא האם בוודאות הוא ייצטרך לעבור ניתוח ואם כן מה הסיכונים בניתוח ומה משך ההחלמה? אשמח לתשובה, תודה.

מעיין שלום אם אני מבין נכון מדובר בניתוח של כריתת קרום הלב המעובה. הסיכונים דומים לסיכונים של כל ניתוח לב. זמן האישפוז הצפוי כשבוע, במידה ואין סיבוכים. בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב