זומרה ורידית

דיון מתוך פורום  סל תרופות - מידע וייעוץ

06/05/2008 | 12:28 | מאת: טל

שלום לאמא שלי הומלץ לקבל זומרה דרך הוריד , אחת לשנה, בשל אוסטאופורוזיס. קראתי על הסיבוכים האפשריים הבאים: 1 – נמק בלסתות. 2 – ירידה ברמות הסידן הדם וסכנה לפרפור חדרים. אולם, נתונים מספריים על הסיכון לפתח כל אחת מבעיות אלו לא היהי נתון. לכן, אשמח לקבל מידע מספרי סטטיסטי בנוגע לסיבוכים אלו. הרבה תודה טל

על מנת ללמןד את הסטטיסטיקה של תועפות הלוואי עליך להתייעץ עם מומחה למחלות מטבוליות. הפורום הנוכחי הוא לא המקום המתאיםלקבל מידעים אילו

מנהל פורום סל תרופות - מידע וייעוץ