ביציות לא תקינות תוסף dhea וטסטומקס

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/06/2016 | 23:30 | מאת: יעל

פרופסור זיידמן שלום רב, חג שמח. רציתי לשאול מס. שאלות: 1. אני מתחילה פרוטוקול ארוך מאוד דיכוי של דקאפפטיל 3.75 אחת לחודש ל3 חודשים ושבועיים אחרי הזריקה ה3. נתחיל בטיפול : האם ניתן להשתמש בזמן הדיכוי בתוסף הdhea קראתי שהוא טוב לשיפור איכות ביציות?? ומהלגבי q10? אני צפויה אחרי הזריקה ה3 לקבל גם טסטומקס. האם כדאי לבקש מהרופא מעכשיו dhea? רקע-ביציות לא תקינות על רק אנדומטריוזיס.בת 32. היה הריון מטיפולים אך מוות תוך רחמי בשבוע 21. 2.מה זה אומר ביצית אטרטית, ומה לגבי ביצית לא בשלה. 3. מה אני יכולה לעשות בזמן הדיכוי הארוך כדי לשפר את הביציות שלי?. תודה מראש וחג שמח.

1. יש מעט עדויות שתוספת של DHEA במשך מספר חודשים יכולה לשפר את גיוס הזקיקים. Q10 לא נמצא עד כה יעיל בבני אדם, אבל אולי מועיל לעכברות. לגבי טסטומקס, העדויות סותרות והמחקרים האחרונים מאכזבים, כך שלא ברור עדיין אם יש לו תועלת בשיפור הפריון. 2. ביצית אטרטית היא למעשה ביצית מתה, בעוד שביצית לא בשלה עשויה להבשיל במעבדה. 3. להקפיד על ההנחיות של הרופא המטפל.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית