החזרת עוברים ואין שום סימן להריון

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/04/2016 | 09:26 | מאת: לירז

פרופ' זיידמן שלום שאיבה ב-23.4 החזרה של 2 עוברים יפים מאוד ב-26.4 אני מבינה שהשרשה צריכה להיות ביום ה-5 שזה היום ב-28.4. עברתי הריון תקין לא מ-IVF ומס' הריונות כושלים. בכולם כולל ההריון התקין היו כאבי השרשה חזקים ביום ה-5 וכאבים בשד ומנסיון עם אין את הכאבים אין הריון. אין לי שום סימן של כאב השרשה ולא כאב בשד. האם ניתן להסיק שההחזרה לא הצליחה? כי מנסיוני אין מצב שלא יהיה תופעה וזה מדכא אותי

אני לא חושב שיש קשר בין העדר תופעות כל כך מוקדמות והצלחת הטיפול. הריונות רבים ומוצלחים החלו ללא כל סימן של כאב השרשה וללא כאב בשד.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית