דימום לאחר החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

18/02/2015 | 21:12 | מאת: לילי

שלום, ב 27.1.14 הוחזר לי עובר מוקפא לאחר כמה בדיקות דם שבוע אחרי שבוע ב- 15.2 בדיקת דם הראה 2500 אך מאותו יום 15.2 ועד היום 18.2 ישנו דימום . דימום קל אבל עדיין ישנו. אני נתמכת בפרוגינובה ופרוגסטרון 200 נרות - 1X3 פעמים ביום מה אומר הדימום? האם יש טעם להמשיך את התמיכה? האם יש בעיה עם זה שאני מדממת ? בנוסף היום הרגשתי לחץ בבטן התחתונה למספר שניות שהופסק ואז הרגשה של שריר תפוס בחיבור בין רגל שמאל לאגן האם יש איזשהו קשר בין ההרגשות הנ"ל ל"הריון"? תודה

קשה לדעת ממה הדימום מבלי לבדוק אותך. אין בד"כ תסמינים מיוחדים להיריון בשלב כה מוקדם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית