לחץ בשחלה שמאל לאחר דקפפטיל

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/12/2020 | 22:20 | מאת: מיכל

היי פרופ׳, אני מזריקה דקפפטיל 0.1 שבוע כבר. כרקע, מאז השאיבה הקודמת שלי לפני מספר חודשים, יש לי רגישות בצד שמאל (בצד של שחלה שמאל) ותחושה של צורך מוגבר במתן שתן. אולטרסאונד תקין, אין ציסטות ותרבית שתן שלילית. אף רופא לא מוצא במה מדובר. עכשיו התחלתי פרוטוקול ארוך ואני מרגישה כאבים מוגברים בצד של שחלה שמאל וצורך מוגבר מאוד במתן שתן (הולכת לשירותים פעמיים בשעה). 1. האם זאת תופעת לוואי ידועה של דקפפטיל? 2. מה מניסיונך יכולה להיות הסיבה לתחושה הלא נוחה שיש לי בצד של שחלה שמאל כבר מספר חודשים? איזה בדיקה כדאי לבצע? בעבר ביצעתי פעמיים היסטרוסקופיה אבחנתית (לפני השאיבה האחרונה) ויצאה תקינה. 3. האם קיים סיכוי שמשהו התרחש בשאיבה וצריך לבצע שוב היסטרוסקופיה? תודה

1. לא 2. כדאי לעשות אולטראסאונד גינקולוגי מכוון לאזור שכואב 3. לא

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית