IVF מחזור טבעי -דעתך בבקשה לאחר התיעצות עם המחלקה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/11/2020 | 11:56 | מאת: ים

פרופ. זיידמן יקר.. שלום לך שוב.. רק רציתי בבקשה לשאול , ותשובתך מאוד חשובה לי : לאחר שהבנתי גם ממך וגם מקריאת מאמרים , כי ניתן לבצע שאיבת ביצית אחת ע"י מחזור טבעי \ כמעט טבעי , (הכוונה שלי - למחזור כזה אחד או שניים ואז אם צריך - להמשיך בIVF רגיל עם ריבוי זקיקים) , שוחחתי היום עם אחת מרופאות המחלקה , והיא אומרת לי שהם לא מבצעים את זה כלל וכלל- עקב הסיכויים הנמוכים להיקלט כך - ועקב הפעולה הפולשנית של IVF - שחבל לבצעה עבור זקיק 1 בלבד . אני מבינה גם את ההיגיון שלהם , אך .. מאוד חרדה , להתחיל ישר עם IVF הכולל מתן הורמונים ושאיבה של הרבה ביציות . וגם רציתי לחוש איך יהיה הכאב ללא הרדמה . רציתי להתחיל כך רק כהתחלה (ביצית 1) - על מנת לקבל ביטחון ואז לא אפחד להמשיך לשלב של IVF רגיל אם אזדקק . .. אני מרגישה שרק כך אתגבר על החרדה.. מה דעתך בבקשה ? האם אתה היית מסכים לבצע לי סבב אחד עד 3 סבבים של IVF טבעי ? .. או שהיית טוען שלא צודק להחדיר את המחט ולהסתכן כך עבור ביצית 1 ?....

30/11/2020 | 11:57 | מאת: ים

.

אני מכיר נשים רבות שהרו בזכות הפריה במחזור טבעי, אבל הרופא המטפל שלך מכיר אותך הכי טוב.

01/12/2020 | 00:28 | מאת: ים

היא לא מכירה אותי המעבר לנתונים בסיסיים שכתבתי כאן.

אז כדאי לפנות אליה לשמוע את דעתה. אני אפילו לא יודע בת כמה את.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית