טיפה לחוצה..לגבי תוצאת מעקב זקיקים ..מהיום ה-12 למחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/11/2020 | 12:02 | מאת: רויטל

שלום פרופ. זיידמן ותודה.. היום ביצעתי (לראשונה החודש) מעקב זקיקים ביום ה-12 למחזור- עבור הזרעה על בסיס טבעי לחלוטין . נצפה זקיק בגודל 13 מ"מ .. ותוצאות ב.דם : ESTRADIOL (E-2) 192.8 pmol/L הערות והסבר PROGESTERONE 3.8 nmol/L הערות והסבר LH 12.4 IU/L בבקשה בבקשה דעתך האישית פרופ .. : 1 . האם 3.8 - פרוגרסטרון - לא מעיד על שהיה ביוץ ? או שאני טועה ? האם מעיד על כך שהביוץ מתקיים עכשיו ? אז איך יש זקיק בגודל 13 מ"מ בלבד ? .. 2. גם לגבי ה -LH - לא מעיד שיש ביוץ עכשיו ?.. כי הערך מעיד על כך שאני בביוץ . לא? 3. איך היית ממליץ להמשיך ? מתי לבוא למעקב חוזר \ מתי לקחת אביטרל \ מתי לבצע את ההזרעה ? תודה !!

1. לא מעיד על ביוץ. 2. לא. 3. להתייעץ עם הרופא המטפל.

09/11/2020 | 15:55 | מאת: רויטל

1. האם התוצאות תקינות במחזור ע"ב טבעי לחלוטין? 2. לגבי ערכים באופן כללי : פרוגרסטרון..- מה הערכים בביוץ ?.. ולגבי LH : מה הערכים בביוץ ?.. לגבי אסטרדיול : מה הערכים בביוץ בבקשה? ...

1. כן 2. זה מפורט בכל תשובת מעבדה שתקבלי.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית