מה עדיף בגלולות יאז פלוס או אסטל35

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/11/2020 | 22:44 | מאת: דניאל

אני סובלת מאקנה הורמונלי וקצת שיעור בסנטר.הבנתי שבאסטל יש את המקסימום במינון וביאז פלוס יש פחות.האם כדאי לקחת יאז פלוס כי זה פחות סיכוי לקרישת דם או משהו אחר מסוכן מבחינה בריאותית?חשוב לי שזה יעזור לי לאקנה וגם מה שעדיף יותר בריאותית.

שתי גלולות טובות נגד אקנה, אסטל חזקה יותר.

02/11/2020 | 00:30 | מאת: דניאל

אני לוקחת אסטל כבר כמעט שנתיים ובזמן האחרון הייתה לי התפרצות אקנה.עכשיו החלפתי ליאז פלוס,היום לקחתי את הגלולה השנייה.האם יכול לקרות מצב שבגלל שהמינון נמוך יותר אז האקנה שלי יחמיר ולא ישתפר?והאם טבעי שאני קצת לא מרגישה טוב בעקבות החלפת הסוג גלולות?כאבי בטן, סחרחורת ויציאות רכות בשירותים

02/11/2020 | 00:32 | מאת: דניאל

מעבר לאקנה,חשוב לי לקחת גלולות שהסיכוי שלהן נמוך יותר מסכנות בריאותיות כמו קריש דם.

אני מניח שהיאז בטוחה יותר.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית