שאלה לגביי ביוץ ומעקב זקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/11/2020 | 16:50 | מאת: שרון

היי איך יודעים אם יש בעיה בביוץ ?אף בני 35 מנסים להכנס להריון כמעט שנה ,הבדיקות תקינות אצל שנינו -צילום רחם,זרע ופרופיל הורמונלי. נשלחתי למעקב זקיקים החודש בלי הורמונים וראינו שהזקיק לא גדל (הגיע לגודל של 10/11) . הבדיקות דם ביום חמישי היו להלן אסטרדיול 814 Lh היה 13.3 ופרוגסטרון קטן מ2 . היום היה אסטרדיול 700 Lh היה 27 ופרוגסטרון 4.7. כביכול היה ביוץ אבל בלי זקיק מוביל גדול.אני לא פוליציסטית. מה לרוב נוהגים לעשות במקרה הנל? לתת לטרוזול או איקקלומין והורמונים?

01/11/2020 | 21:07 | מאת: שרון

שכחתי לציין שהמחזור שלי סדיר כל 29-30 יום.

הבדיקות דם דווקא התנהגו כאילו יש ביוץ תקין. אולי תחזרו על המעקב.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית