שאלת המשך - מאוד חשובה לי..הגדלת כמות זקיקים

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

28/10/2020 | 21:33 | מאת: טל

השבת לי שניתן ואכן מעלה את הסיכוי להריון , אך עלתה לי השאלה : אם יש ביוץ אחד בלבד בכל מחזור , אך בכל מקרה רק זקיק אחד ישתחרר ... אז - איך זה יעלה את הסיכוי ?.. חשבתי שגם שאר הזקיקים "ייבקעו".. אבל הרי רק זקיק אחד משחרר ביצית בכל מחזור.. לא?.... המון תודה לך ...

התרופות אמרות להבשיל מספר זקיקים שישחררו בביוץ בו זמנית מספר ביציות.

29/10/2020 | 16:47 | מאת: טל

1.איך זה שכולם ייבקעו יחד בו זמנית?..נשמע יפה ומעניין... 2.האם היית ממליץ בהזרעה ליטול תרופות אלו ? או שהיית אומר - שאם כבר - אז עדיף IVF ? בת 41 , הכל תקין ולעולם לא ניסיתי להרות . הזרעה ראשונה ...

1. זו התגובה ל- KH או אוביטרל. 2. עדיף IVF.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית