בתסכול מאוד מבקשת את עצתך האישית - בנוגע להזרעה-אם לבצע או לוותר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/10/2020 | 12:26 | מאת: דריה

פרופ. זיידמן ..שנה טובה שוב.. אנא עצתך האישית.. אמורה להיות הזרעה שניה החודש : מחזור סדיר עם ווסת בכל יום ה- 27 . יוצא כי ניתן להזריע ביום חמישי , ועל פי המחזור הטבעי אמור להיות ביוץ ביום שבת . אני גם מבינה שיכול תמיד טיפה להקדים או טיפה לאחר-ומבינה שהזרע עלול להפרות עד 3 ימים לאחר ההזרעה .. האם תוכל לסייע לי בהחלטה הפעם-האם לבצע את ההזרעה יומיים לפני מועד הביוץ הטבעי או לוותר החודש. אם כן .. אז מתי מציע לבצע מעקב זקיקים-? האם עדיף ביום ההזרעה - או שניתן גם יום לפני ? ולגבי אביטרל במקרה הזה - מתי היית ממליץ לקחת - אם בכלל ? תודה!!

לא מומלץ לעשות הזרעה יומיים לפני הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית