עליה לא תקינה של בטא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/10/2020 | 12:57 | מאת: נטי

שלום אודה לעזרה אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים ב13.9 בטא 1 ב24.9 310 בטא 2 ב29.9 1810 בטא 3 ב1/10 2500 נצפה שק הריון קטן ברחם אני מבינה שיש בעיה בעליה? האם עדין יכול להתקיים הריון תקין? תודה🙏

כן.

06/10/2020 | 15:13 | מאת: נטי

ביום שבת התחילו דימומים קלים, נסעתי למיון ולאחר בדיקה גניקולוגית התחילו דימומים מטורפים כמו מים עם המון חתיכות, הבנתי קרישי דם די גדולים והייתי בטוחה שההריון לא ימשיך. יום למחרת המיון נסעתי לבית חולים למחלקת ivf שאני מטופלת בה לביקורת שנקבעה מראש, שם עשו בטא ואולטרסאונד באולטאסאונד נצפה שק הריון ושק חלמון ובטא 3900 ..בטא עולה. האם עדין יכול להתקיים הריון על אף הדימום הכבד שהיה לי? אציין כי הוא היה יום שלם והפסיק לחלוטין.האם אחרי כל זה יש עוד תיקווה?

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית