התקדמות תקינה של טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

30/09/2020 | 11:02 | מאת: פוריות

פרופ' שלום רב אני לקראת שאיבה להקפאה. גיל 40. יש שחלות פוליציסטיות. התחלתי ביום שלישי למחזור מנופור 450 ביום שביעי למחזור עברתי ל-375 מנופור+ מזרק צטרוטייד (אמורה לקבל דקפיפטול בהמשך) באולטראסאונד מעקב זקיקים ביום עשירי למחזור נצפו בשחלה ימין 5 זקיקים בגודל 10-15 מ"מ ובשחלה ששמאל זקיק 20 ועוד שני זקיקים 10. כמו כן בשתי השחלות עוד הרבה זקיקים קטנים. 1. האם במצבי כיום אני קרובה למועד השאיבה? 2. האם הזקיקים הקטנים צפויים גם כן לגדול בהמשך וסביר להניח שיהיה יותר לשאוב? 3. האם הזקיק המוביל 20 מ"מ הוא בעצם ציסטה בגלל גודלו בשלב זה? 4. האם התגובה עד כה מבחינת הזקיקים היא חלשה או טובה? תודה רבה וגמר חתימה טובה

1. כן 2. מקווה שכן 3. צריך לראות את כל הבדיקות 4. צריך לראות את בדיקות הדם

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית