מניעת גירוי יתר שחלתי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

21/09/2020 | 15:30 | מאת: אא

שלום פרופ' בת 40 עומדת לעבור שאיבת ביציות. קיבלתי מניופר 450 צטרואיד 0.25 דקפיפטל 0.1 ברקע שחלות פוליציסטיות האם קיימת התכנות לגירוי יתר שחלתי תחת הטיפול התרופתי הזה? במידה ולא קיימת היתכנות לגירוי יתר שחלתי - למה בעצם לא נותנים אותו לכולן על מנת למנוע גירוי יתר? תודה וחתימה טובה

הזרקת דקאפפטיל במקום אוביטרל באמת מונעת גירוי יתר, אבל פוגעת קשות בתמיכה הטבעית של פרוגסטרון שמקורו הגופיפים הצהובים שבשחלה בעובר המשתרש.

25/09/2020 | 19:00 | מאת: אא

אני בת 40 אבל עושה שאיבת ביציות לשימור ביציות לעתיד. לא עושה כרגע החזרות של עוברים. האם הפגיעה בתמיכה הטבעית של פרוגסטרון היא גם עתידית או שבגלל שאצלי אין החזרת עובר אז זה לא משנה שעושים שימוש בדפקפפטיל בגלל השחלות הפוליציסטיות?

הפגיעה היא רק באותו המחזור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית