אודה להתייחסותך למצבי ולמה ניתן ללמוד ולעשות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

06/09/2020 | 02:03 | מאת: הגר

ערב טוב, בת 36 ביצעתי שאיבה בשבוע שעבר לצורך שימור, נשאבו 6 ביציות מתוכן 5 הוקפאו. כאשר הפרוטוקול התתחיל באסטופם 3 טבליות לגרום לכך שהביוץ לא יתרחש בשבת ולאחר מכן פרוגובריס 350 וארגולטן . זו שאיבה ראשונה . אלו נתוני הפרופיל ביום 3 למחזור : ANDROSTENEDIONE 10.4 nmol/L ESTRADIOL (E-2) 197 pmol/L FSH 6.8 IU/L TSH 2.15 mIU/L OH-PROGESTERONE 2.1 PROLACTIN 347 TESTOSTERONE- TOTAL 1.30 1. איזה סיבות יכולות להיות מלבד בעיית רזרבה נמוכה ? 2. מה הסיכוי שגיוס מספר מועט של זקקים קשור לבעייה אחרת שהיא לא רזררבה ? 3. ביום ה' יש לי תור לבדיקת אולטרסאונד של הזקיקים הנחים. מה נחשבת תוצאה טובה ומה פחות ? 4. במידה ותינתן הבחנה של רזרבה נמוכה. מה נתיב הטיפול המומלץ מנסיונכן לגיוס מספר גדול יותר של זקיקים בשאיבה הבאה ? תודה רבה הגר

לא כל כך הבנתי את השאלות שלך. בדיקת אולרטראסאונד טובה היא כאשר יותר מעשרה זקיקים קטנים נצפים בתחילת המחזור. יש פרוטקולים שונים שמתאימים לנשים עם רזרבה שחלתית נמוכה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית