Amh נמוך מאוד בגיל צעיר

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

01/09/2020 | 16:57 | מאת: שמרית

שלום בת 28 אחרי הריון תאומים ספונטני לפני שנתיים בחודש 8 קיבלתי שני מחזורים בהפרש של שבועיים עשיתי פרופיל הורמונלי ולהלן התוצאות : Bhcg 0 ESTRADIOL (E-2) 143 pmol\L PROGESTERONE 0.58 ng\mL LH 7.0 IU\L FSH 21.28 IU\L PROLACTIN 14.04 ng\mL TESTOSTERONE- TOTAL 0.21ng\mL TSH 1.14 uIU\ml T4-FREE 14.52 pmol\L עשיתי גם בדיקת amh והתוצאה היא 0.16 pg\ml האם אני לקראת גיל המעבר בגיל צעיר כזה ? כמעט תוך כמה זמן אני אהיה ב אל-וסת ? יכול להיות שיש טעות בשתי בדיקות שונות ?

העלנו עכשיו פוסט בנושא בפייסבוק בדף של "מרפאת עלמא".

02/09/2020 | 09:01 | מאת: שמרית

ברשותך תענה לי פה אני לא עוקבת אחרי פייסבוק , יש לי כמה שאלות

גיל המעבר עלול להקדים אצלך, אך לא ברור תוך כמה זמן תהי באל-וסת. יכול להיות שיש טעות בשתי בדיקות שונות, אבל הסיכוי לא גבוה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית