בדיקות דם פרופיל הורמונלי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

17/08/2020 | 18:19 | מאת: נור

שלום אני בת 28 נשואה יש לי תאומים בן ובת אחרי הריון טבעי , מחזור סדיר בדרך כלל אורך המחזור 26 ימים , קיבלתי מחזור בזמן ב2/8 סיימתי את המחזור שנמשך כרגיל 4 ימים ( 5/8 היה יום אחרון במחזור) התחילו לי הפרשות חומות מתאריך 13/8 שהמשיכו כמחזור נוסף שהתחיל יום אחרי (14/8 יום ראשון במחזור דימום רגיל של מחזור, פעם ראשונה בחיים אני מקבלת מחזור פעמיים בשבועיים )ועדיין אני במחזור , קבעתי תור שהיה אתמול אצל רופאת נשים שבדקה אותי ואגינאלית ובדיקת אולטרסאונד והכל היה תקין , וביקשה ממני לבצע היום בדיקות דם פרופיל הורמונלי( יום רביעי למחזור) , ה- FSh יצא מאוד גבוה ממה יכול זה לנבוע ??? מצ״ב תוצאות הבדיקה Bhcg 0 ESTRADIOL (E-2) 39.1 pg\ml PROGESTERONE 0.58 ng\mL LH 7.0 IU\L FSH 21.28 IU\L PROLACTIN 14.04 ng\mL TESTOSTERONE- TOTAL 0.21ng\mL TSH 1.14 uIU\ml T4-FREE 14.52 pmol\L

FSH יצא באמת גבוה. כדאי לחזור על הבדיקה ולבדוק גם רמות בדם של AMH.

18/08/2020 | 08:49 | מאת: נור

האם יכול להיות הכל תקין בחזרה על אותם בדיקות במחזור הבא ??

לפעמים

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית