זקיק ריק. רזרבה נמוכה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/08/2020 | 13:42 | מאת: תמרה

שלום פרופ׳ זיידמן, בת 38. רזרבה שחלתית נמוכה FSH 36 AMH 0.36 לאחר שני ניסיונות שאיבה כושלים. הסבב הראשון עם הורמונים גונאל F, הסבב השני - טבעי. בשניהם, זקיק בגודל 17 מ"מ. ( ביום חמישי בשבוע) שאיבה לאחר 3 ימים. (ביום ראשון בשבוע) - זקיק ריק... מה היית מייעץ לי? DEAH יכול לעזור? האם אני מבזבזת זמן? תודה

אפשר לנסות לקחת DHEA, יתכן ועם תזמון יותר מדויק תצליחי להשיג עובר במחזור טבעי.

08/08/2020 | 20:58 | מאת: תמרה

תודה על המענה. מה הכוונה תזמון יותר מדויק? אם השאיבה הייתה נניח יום קודם?

נניח

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית