האם צריך לקחת פרוגסטרון אחרי דקא

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

14/06/2020 | 15:46 | מאת: עדי

שלום, עשו לי שאיבה בלי החזרה (עבר של גירוי יתר) ונתנו רק דקפפטיל, האם צריכה לקחת פרוגסטרון ל5 ימים או שאין צורך

15/06/2020 | 08:54 | מאת: עדי

היום(יום אחרי השאיבה) לקחתי אנדומטרין וכשהוצאתי את המוליך היה מעט דם חום. האם זה מדאיג, האם זה מחזור, האם אלו שאריות מהשאיבה?

15/06/2020 | 09:47 | מאת: עדי

סליחה על אלף ההודעות. יש לי גם תחושה של לחץ בגב העליון, על הריאות. אבל זה לא יכול להיות גירוי יתר כי לא נתנו אוביטרל רק דקאפפטיל. זו תחושה הגיונית? הבטן שלי מאד נפוחה כמובן

אין צורך.

כנראה שאריות מהשאיבה.

תנסי לשתות יותר.

16/06/2020 | 11:01 | מאת: עדי

תודה רבה לך!

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית