התיעצות לגבי מינון Gonal f

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

08/05/2020 | 06:38 | מאת: דנה

שלום רב, אני בת 36, מעונינת להכנס להריון מתרומת זרע (מעולם לא הייתי בהריון). טרם התחלת טיפול ההזרעה, אודה מאוד על חוות דעתך לגבי מינון Gonal f רצוי על מנת להגדיל ככל הניתן את סיכויי הצלחת ההזרעה. להלן תוצאות הבדיקות שביצעתי : AMH 0.39 FSH ביום ה-3 של הווסת - 5.76 אסטרדיול ביום ה-3 של הווסת-174 AFC ביום השני של הווסת- 3 זקיקים קטנים בכל שחלה. בדיקות הדם שביצעתי יצאו תקינות לחלוטין. תודה רבה.

בגילך בד"כ מתחילים במינון של 75-100 ליום ועולים במינון בהתאם לתגובה השחלתית.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית