דימום חלש שממשיך אחרי הוסת

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/04/2020 | 17:19 | מאת: ענבר

שלום רב, אני בת 37, אחרי סבב של שאיבה ללא החזרה (קבלתי אוביטרל ושני דקפפטיל לפני השאיבה). קבלתי וסת כ12 ימים לאחר השאיבה, שנמשכה 5 ימים כמו תמיד והייתה רגילה לחלוטין. העניין הוא שאני כבר ביום העשירי למחזור, ומסיום הוסת עד עכשיו עדיין מופיעים לי באופן קבוע דימומים והפרשות חומות על התחתונים ובניגוב (אין זרימה של דם כמו בימי וסת), ותחושה של רגישות קלה בבטן התחתונה. קיימתי יחסים ביום השישי למחזור אם זה משנה. על מה לדעתך זה יכול להעיד, ואילו בדיקות כדאי לבצע? האם כדאי ללכת להיבדק במוקד? תודה מראש ענבר

צריך לבדוק את תקינות הביוץ. לעשות מעקב זקיקים עם בדיקות דם לאסטרדיול ופרוגסטרון.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית