השגת היריון לאחר ivf

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/02/2020 | 14:49 | מאת: יעל

שלום אני מאוד חרדה ואשמח לתשובה לאחר שנתיים של ניסיונות (אי פוריות בלתי מוסברת) קיבלתי תשובה חיובית מהחזרת בלסטוציסט יום 6 בטא ראשונה 1105.7 בטא שנייה 2398.2 נקבעה בדיקת דופק לעוד כשבועיים שאלתי היא, האם ערכים גבוהים שכאלה יכולה להרגיע את החשש שלא יראו דופק או שמשהו לא יתפתח כמו שצריך או שאין קשר בין רמות הבטא לתקינות ההיריון? האם יש סימנים כלשהם מהם ניתן ללמוד על היריון תקין? אני יודעת שלחץ לא מועיל אבל מאוד קשה שלא לדאוג ולחשוב. תודה רבה

24/02/2020 | 14:54 | מאת: יעל

אציין שמקבלת תמיכה של אסטרופם × 3 ביום קרינון × 2 ביום

הערכים הגבוהים יכולים להרגיע. אין סימנים חד משמעיים מהם ניתן ללמוד שההיריון תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית