הזרעה במחזור טבעי שאלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

19/02/2020 | 10:24 | מאת: מורן

היי מטופלת בהזרעות .הזרעה מס' 2 ל מחזור טבעי ללא הורמונים כלל רק מעקב זקיקים ודם. באולטרסאונד ביום 10 למחזור ראו 2 זקיקים בשחלה ימנית גודל 15 מ"מ ובשמאלית 14 מ"מ .זה נורמלי והגיוני שבמחזור טבעי בלי שום הורמונים יצאו 2 זקיקים ? אישה אמורה לבייץ רק אחד בכל חודש אז למה אצלי 2 ? מה יכולה להיות הבעיה ? (חוץ מיזה נצפו עוד מס' זקיקים קטנים בכל שחלה )

בכל מחזור טבעי מבשילה קבוצה של זקיקים, אך בד"כ לביוץ יגיע רק זקיק אחד או שנים (יש גם תאומים בטבע).

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית