כאבי ביוץ חזקים מאד........

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

24/01/2020 | 08:47 | מאת: אני

שלום ד"ר זיידמן .אני בת 30 ברקע אנדומטריוזיס. לפניי שבועיים הפסקתי ליטול גלולות. ובארבע ימים האחרונים יש לע כאבים ממש חזקים . בבטן בצד ימין ומקרינים לגב ולאורך כל הרגל ימין .אתמול בבדיקת א"ס נמצא רחם מרקם3שרירני 54×56×48 . ושחלה ימנית 24×34 .נמצא זקיק בגודל 24 . ושחלה שמאלית 34×14 זקיקים. אני סובלת מכאבים מאד חזקים . כואב לי גם במתן צאיה ושתן האם זה סביר? לא זכור לי שבעבר זה היה כך . היום אני ביום ה 15 מווסת האחרונה

מוקדי אנדומטריוזיס יכולים לגרום לכאבים כאשר יוצאים מדיכוי עם גלולות, אבל כדאי להיבדק על מנת להבין אם יש מקור אחר לכאבים.

25/01/2020 | 18:18 | מאת: אני

כל השבת סבלתי מכאבים .במיוחד לאחר מתן שתן וצאיה. הכאבים עכשיו מקרינים לרגל שמאל. זה נשמע שזה מהאנדומטריוזיס? ללכת למיון ?

זה יכול להיות קשור לאנדומטריוזיס. לא חושב שהמקום לאבחן אנדומטריוזיס זה במיון, אבל אם הכאבים קשים יתכן ותוכלי לקבל שם תרופות להקלת הכאבים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית