לטרוזול וסיכויי קליטה גיל 44

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

16/01/2020 | 21:02 | מאת: ליבי

בת 44 וחודש. בן בבית מivf גיל 41. נמנעת מטיפולי פוריות מסיבות רפואיות .1. האם לטרוזול יכול לסייע לקליטה? מישהי סיפרה באחד הפורומים שנקלטה בזמן המתנה לתרומת ביצית עם לקיחת לטרוזול. האם יש טעם לקחת לקיום יחסים בזמן ביוץ או הזרעה או שמיותר? הביוץ שלי תקין וסדיר2) מה התופעות לוואי ו3) אם מפסיקים זה לא יכול לעורר חלילה סרטן שד כי זו תרופה למחלה?

ספק אם זה יכול לעזור בגיל 44, אבל זה גם לא יכול לגרום לסרטן.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית