צילום רחם .

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

31/12/2019 | 10:50 | מאת: יעל

שלום אתמול עשיתי צילום רחם יש לי 2 שאלות : 1.הרופא אמר שהמעבר בחצוצרות תקינים אך חשד לפגם מילוי בקרן ימין ברחם שמוסתר בהמשכה , אמר לי שזה יכול להיות אוויר ברחם או פוליפ או שטף דם וה us יותר מדויק במצב זה, ב us אמרו לי שהכל תקין ברחם , מה יותר מדיוק ה us או צילום רחם? 2. עוד יומיים יש לי ביוץ האם ניתן לקיים יחסי מין או עדיף לדחות בגלל הקרינה של הצילום ? תודה רבה

1. היסטרוסקופיה היא הבדיקה הכי מדויקת ביחס לפתולוגיה בחלל הרחם. US מדויק יותר לאבחן פוליפים או שרירנים וצילום רחם יעיל יותר באבחון הידבקויות בין הדפנות וכו'. 2. אפשר לקיים יחסים.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית