תוצאות tsh ותרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

09/12/2019 | 14:19 | מאת: יוצי

הי במהלך בדיקות דם לצורך תרומת ביצית יצא לי tsh 4.8 Ft4 10.8 השאלות שלי הן האם תוצאה חריגה? האם יכול לעכב תהליך ההחזרה שתוכנן לחודש הבא האם במידה ויש תת פעילות תריס נוטלים תרופה בזמן ההריון ושאלה אחרונה האם יש,מקום לדאגה או מצב שכיח? תודה רבה רבה

זו תוצאה גבולית גבוהה, שבד"כ לא דורשת טיפול, ובודאי שלא מעוררת דאגה. כאשר מתכננים היריון מקפידים יותר על איזון הבלוטה, ולכן אם בדיקה חוזרת תשוב בתוצאה דומה יש לשקול טיפול.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית