תרומה או pgd סיכוי להולדת תינוק בריא ושלם

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

12/11/2019 | 21:57 | מאת: יוצו

הי ערב טוב. בת 42.5 בעברי 3 הפלות בשבוע 8 אחד כימי בדיקות הכל הכל תקין כולל קרישיות היסטרוסקופיה לפי דעת הרופאים הסיבה להפלות הן גיל הביצית ומומים כרומוזומיים הייתי בייעוץ והומלץ לי עוד כמה סבבים של ivf ההפלות חוץ מאחד טבעי היו מטיפולים עם גידול ליום 5 וpgd השאלה באיזה מקרה הסיכוי גדול יותר חהולדת תינוק בריא? והאם הסיבה להםלות בגילי כשהרחם תקינה היא אך ורק ביצית מזדקנת:) המטרה שלי היא לא רק להקלט אלא לעבור הריון שלם בריא שבסופו תינוקי בריא ושלם. השאלה מה נסבירות בגילי שיצליחן לגדל ליום 5, רזרוה שחלתית שלי גבוהה 3.8 אבל הבנתי שלא מראה על האיכות.אזמח להתייחסות מהירה כי אני ממש בפרשת דרכים תודה ולילה טוב:)

ברור שתרומת ביציות תפתור את בעיית איכות הביציות, שכנראה מסבירה את ההפלות.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית