פרופיל הורמונלי כמה שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

11/11/2019 | 19:23 | מאת: שירר

ביצעתי פרופיל הורמונליי לפי בקשת הרופא אני לקראת טיפולי ivf ורציתי לדעת האם הבדיקות האלה לא תקינות ? לפי מה שהבנתי אם האסטרדיול גבווה יכול להיות שיש בעיה ביצעתי את הבדיקה ביום הרביעי למחזור אסטרדיול 387 PMOIL TSH 1.67 MIUL T3 FREE 4.5 LH 3.90 IUL FSH 13.10 IUL פרולוקטין 363.9 mIUL טסטוסטרון 0.60 NMOllL פריטין 8.8 ngml Dhea sulphate 6.43 Folic ACid 5.2 NMoLl אם יש בעיה מה עושים במקרה כזה.? אני ממש רוצה להכנס להריון ומפחדת שיש לי איזושהי בעיה

הרמות הגבוהות של אסטרדיול ו- FSH יכולות לרמוז על רזרבה שחלתית נמוכה, ויתכן והרופא ירצה לבדוק גם רמות AMH ויעלה את המינון של התרופות לפני השאיבה.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית