גודל זקיק..............

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

10/11/2019 | 19:00 | מאת: מירן

שלום ד"ר במעקב זקיקים נצפה זקיק בגודל 21 מ"מ ופרוגסטון היה 2.7 .וE2 היה 945 . האם אלו נתונים שמצביעים על כך שהתרחש ביוץ ?

10/11/2019 | 19:01 | מאת: מירן

ורירית היתה בגודל 11 מ"מ בנתונים אלו רוצים לתזמן הזרעה ליום למחרת ,האם תקין ?

טרם התרחש ביוץ. בנתונים אלו רצוי לתזמן הזרעה ליום למחרת.

12/11/2019 | 13:12 | מאת: מירן

אכן הרופא שלי תיזמן הזרעה ליום למחרת כמו שאמרת ..וקיבלתי אוביטרל בשעה 16:00 ויום למחרת הזרעה. לא הושג הריון. מה יכולה להיות הסיבה לכך? בדיקות שלי תקינות פרופיל הומונלי וא.ס ..זרע לא תקין אחרי השבחה היו זרעונים בודדים בתנועה . יכול להיות שטיפול נכשל רק בגלל מצב הזרע ? אולי משהו אצלי לא בסדר ,למרות בדיקות תקינות?? למה לא נקלט הריון אם התזמון הזרעה מדוייק והכל בסדר ??האם משנה שעה בה בוצע ההזרעה אם אוביטרל ניתן בשעה 16:00 יום לפני?

לא כל עובר נקלט. זה תלוי, בין היתר, באיכות הכרומוזומלית שלו.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית