בעיית זרע ........................

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

22/10/2019 | 19:28 | מאת: ליטל

שלום פרופ' זיידמן , בת 37 .לאחר הזרעה אחת שנכשלה הרופא הציע לעבור מייד להפריה חוץ גופית עקב בעיית זרע . טרם התחלתי בהפריות כי אם הבעיה היא זרע צריך לברר את המצב לפני שנכנסת לטיפולים שיסכנו את בריאותי האם במקרה כזה היית ממליץ על בירור אורולוג מומחה לפיריון הגבר או להתחיל מייד IVF ? תוצאות בדיקת הזרע: ערכים תקינים תוצאות נושאים לבדיקה Liquefaction Normal Viscosity Normal Colour pH 8.00 (7.0 - 8.7) Volume (ml) 0.3 (2 –5) ml Concentration (mil/ml) 40.0 >15 mil / ml Total Concentration (mil) 12.00 >30 mil (Rapid + Moderate) > 40% or Rapid > 25% Percent of motile sperm (%) 15 Rapid (%) - Moderate (%) - Slow (%) +++ Non progressive (%) Total motile sperm (mil) 1.80 Percent of motile sperm after 4 hours (%) Vitality (%) 20 >59% Agglutination - Morphology (%) Strict criteria – Kruger Normal forms (%) 1 >5% | 0-4% Poor | 5-13% Good Abnormal forms (%) 99 Head defect (%) 85 Mid Piece Defect (%) 6 Tail defect (%) 8 Immature forms (mil/ml) 1-2 (2 – 5) mil / ml Leucocytes (mil/ml) 1 (0 – 1) mil / ml RBC (mil/ml) - סיכום: Abnormal Normazoospermia הערות: Abnormal Astenozoospermia Abnormal Teratozoospermia Azoospermia Asperm

ני לא רואה בשאלה תוצאות בדיקת הזרע, רק ערכים תקינים.

23/10/2019 | 18:36 | מאת: ליטל

(הבהרה :השואלת בקומה מעליי לא אני.למרות שאותו שם) מצ"ב תוצאות הזרע של בן זוגי אודה לתשובתך האם ניתן להשיג הריון מזרע זה באופן ספונטני ? הזרעות ? חייבת IVF ? Liquefaction Normal Viscosity Normal Colour pH 8.00 (7.0 - 8.7) Volume (ml) 1.0 (2 –5) ml Concentration (mil/ml) 40.0 >15 mil / ml Total Concentration (mil) 40.00 >30 mil (Rapid + Moderate) > 40% or Rapid > 25% Percent of motile sperm (%) 15 Rapid (%) +/- Moderate (%) + Slow (%) ++ Non progressive (%) Total motile sperm (mil) 6.00 Percent of motile sperm after 4 hours (%) Vitality (%) 26 >59% Agglutination - Morphology (%) Strict criteria – Kruger Normal forms (%) 3 >5% | 0-4% Poor | 5-13% Good Abnormal forms (%) 97 Head defect (%) 85 Mid Piece Defect (%) 6 Tail defect (%) 6 Immature forms (mil/ml) 2-3 (2 – 5) mil / ml Leucocytes (mil/ml) 1-2 (0 – 1) mil / ml RBC (mil/ml) - סיכום: Medium Normazoospermia הערות: Abnormal Astenozoospermia Abnormal Teratozoospermia Azoospermia Aspermia

נראה שהזרע תקין.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית