לפני טיפולי ivf-דקפפטיל ומחזור

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

03/10/2019 | 00:28 | מאת: לירן

שלום, עברתי גרידה בחודש יולי בעקבות הריון שלא התפתח ומאז לא קיבלתי מחזור למעט הפרשות חומות כהות. התחיל לי דימום ב23.09 עשיתי בדיקות דם והרופא אמר שאני בזמן ביוץ עשה לי אולטראסאונד ןראה דם ונוזל ברחם ואמר שזה התאים לו לבדיקות דם שתוצאותיהם: אסטרודיול 307 Lh 4.80 פרוגסטרון 41.8 אני לפני ivf. מהתאריך 24.09 התחלתי להזריק דקפפטיל עד שאקבל מחזור שאמר שיגיע בעוד כשבוע -10 ימים ואז להוריד למינון 0.5 ולהזריק אוביטרל.בינתיים אני עם דימומים קלים שלא פוסקים השאלה שלי מה דקפפטיל אמור לעשות. המחזור לא הגיע רק דימום קל ואני קצת בלחץ אשמח לקצת ידע בנושא

סביר שהדקאפפטיל ישמור על רמות האסטרדיול נמוכות, דבר שעלול לגרום לרירית הרחם לא להיות יציבה, ועלול להתבטא בדימומים קלים.

03/10/2019 | 09:40 | מאת: לירן

אבל כמה זמן להערכתך אני אמורה לקבל מחזור. אגב הדימומים החלו לי לפני הזריקות ועשה לי בדיקת דם שהראת שאני בביוץ כפי שאמר. איך זה יכול להיות דימום בביוץ. בנוסף, האם הבדיקות דם שרשמתי בתגובה הקודמת תואמות לזמן ביוץ?

לפי בדיקות הדם את אחרי הביוץ. הווסת בד"כ מגיעה שבועיים אחרי הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית