גודל זקיקים לאחר אוביטרל ובשאיבה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

02/10/2019 | 18:38 | מאת: שני

ערב טוב בת 38 מחר אני עוברת שאיבת ביציות לאחר טיפול בפרוטוקול ארוך. ביום 29.9 נצפו 7 זקיקים שהקטנים מבינהם בגודל 10, 11 אתמול הזרקתי פרגובריס ובערב הונחתי להזריק אוביטרל ו דקפפטיל, שאלתי היא.. האם הזקיקים ממשיכים לגדול לאחר ה אוביטרל? ומה הסיכוי שגם זקיקים קטנים יותר... לצורך העניין אם יגדלו לגודל 15 16 יהיו בשלים ביום השאיבה? תודה רבה

הזקיקים יכולים לגדול מעט ויתכן שאכן יבשילו.

03/10/2019 | 09:09 | מאת: שני

תודה רבה על המענה. נשאבו 8 ביציות. מחזיקה אצבעות שיופרו רובן. המון תודה על המענה

בהצלחה

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית