2 מחזורים אחרונים לפני תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/09/2019 | 10:56 | מאת: דנית

שלום לך בביוץ הראשון שאחרי הפלת ההריון הכימי לא ניקלט הריון. ב3.9 אחר הצהרים התחילו סימני מחזור שהתחיל בערב אל תוך הלילה בגלל הגיל(45 בסוף אוקטובר)ובעקבות נסיון של השנתיים-שלוש האחרונות יש נטיה לביוץ מוקדם עד גיל 45 עוד 2 מחזורים אנסה טבעי בעקבות הקליטה האחרונה מחודש יולי שהיתה טבעית ואם לא ילך אשקול תרומת ביצית. בהיעדר מעקב ביוץ וגם בהיעדר שימוש בערכת ביוץ בייתית,ואם חלון ההזדמנויות שלי ליחסים הוא רק בערב והמחזור לצורך העניין התחיל ב3.9 בערב וכאמור יש נטיה לביוץ מוקדם-כעבור כמה ימים מתחילת המחזור כדאי להתחיל יחסים(כל 24-48 שעות)וכעבור כמה ימים לסיים אם המטרה היא רק להרות? תודה.

בד"כ כדאי להתחיל יום לפני מועד הביוץ המשוער.

05/09/2019 | 14:10 | מאת: דנית

אבל זו בדיוק הנקודה שמועד הביוץ לא יהיה ידוע כי לא יהיה מעקב זקיקים וגם לא שימוש במקלוני ביוץ ביתיים אז אם כך ובהינתן נטיה לביוץ מוקדם בשנתיים שלוש האחרונות כנראה בגלל הגיל המבוגר-מה ההמלצה כמה ימים מתחילת מחזור להתחיל יחסים (לקיים כל 24-48 שעות)ומתי לסיים אם המטרה רק להרות

כדאי להתחיל לקיים יחסים יום לפני מועד הביוץ המשוער. אם את משערת שהביוץ שלך מקדים, אז תתחילי בהתאם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית