פרוגרסטרון-פענוח תוצאה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

04/07/2019 | 19:38 | מאת: מאי

היי, עשיתי בדיקת פרוגרסטרון כחלק בירור הורמונלי. התוצאה יצאה 2 עשיתי את זה ביום ה21 למחזור<

עוד לא בייצת

05/07/2019 | 09:18 | מאת: מאי

תודה על תגובתך. השאלה האם יש סיכוי שעוד אבייץ. המחזורים שלי לא ממש סדירים (החודש לקחתי פרוברה כדי שיתחיל לי)

05/07/2019 | 09:20 | מאת: מטאי

ועוד שאלה, האם זה שעשיתי את זה ביום ה20 ולא ה21 או 22, האם יש סיכוי שאם הייתי עושה את זה התתוצאות היו קופצות משמעותית תןך יומיים??

יתכן והביוץ שלך יתרחש בהמשך המחזור החודש. בד"כ עושים גם מעקב זקיקים ובדיקת דם לאסטרדיול וזה מסייע בזיהוי מועד הביוץ.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית