החזרה שלישית מתרומה נכשלה

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

13/06/2019 | 15:08 | מאת: קאלי

החזרה ראשונה על בסיס הורמונלי, אסטרופם. אח''כ אוטרוגסטן וזריקות פרונטוגסט. החזרה שנייה על בסיס הורמונלי, אסטרופם. אח''כ אוטרוגסטן ודופסטון. החזרה שלישית על בסיס טבעי, רק אוביטרל יומיים לפני ודקפפטיל יומיים אחרי. לתמיכה אוטרוגסטן. הרירית תמיד יפה ותלת שכבתית, אם כי בדרכ בסביבות 6-7 מ''מ. לא יותר. העוברים בלסטוציסטים "יפים". מה לא בסדר? :(

13/06/2019 | 15:11 | מאת: קאלי

אוסיף רק שהפעם בדקתי בבדיקה ביתית. הבטא היא מחר אבל לא מניחה שאופתע.

אולי תעשי היסטרוסקופיה להערכת תקינות חלל הרחם.

14/06/2019 | 19:13 | מאת: קאלי

עשיתי היסטרוסקופיה לפני שנתיים (עם תחילת טיפולי ה ivf) והיא היתה תקינה לגמרי. מעולם לא הייתי בהריון, ובמהלך הטיפולים היתה לי רק החזרה אחת מביצית שלי. האם עדיין רלוונטי לעשות היסטרוסקופיה?

אולי תעשי צילום רחם להבטיח שהחצוצרות תקינות ולא משפיעות לרעה על הקליטה.

15/06/2019 | 23:10 | מאת: קאלי

תודה. אשמח להסבר על תפקיד החצוצרות בהיקלטות של עובר מתרומה?

אם החצוצרה מלאה בנוזל וחומרי דלקת היא מונעת השתרשות של העובר בחלל הרחם.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית