בדיקות 12 ימים אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

05/06/2019 | 08:56 | מאת: ענת

שלום פרופסור, ביום 3.5. עברתי גרידה (שבוע 6 - שק ריק) נקלטתי בפרוטוקול ראשון. ביום 23.5. זוהה ביוץ בבדיקות דם+ מעקב זקיקים. אתמול 4.6. (12 ימים אחרי ביוץ) ביצעתי בדיקות דם: E2 1343 PMO PROGESTERON 31.7 NMO LH 6 HCG-B קטן מ- 2. ברור שאין הריון טבעי החודש... הרופא שלי לא נותן לי פרוטוקול חדש עד שאקבל ווסת ראשונה אחרי ההפלה. ברצוני לדעת מתי הווסת צפויה לפי הבדיקות? ומדוע E2 כל כך גבוה? (בזמן הביוץ היה 1827). E2 כזה גבוה בשלב הזה, מעיד על בעיה? לפני הגרידה זה לא היה ככה. (אני בת 38 ).

הווסת צפויה בימים הקרובים לפי הבדיקות. האסטרדיול והפרוגסטרון מופרשים כעת מהגופיף הצהוב שטרם נספג. E2 גבוה בשלב הזה לא מעיד על בעיה, רק שהגופיף הצהוב שטרם נספג.

05/06/2019 | 10:20 | מאת: ענת

תודה רבה על המענה. וסליחה על השאלה הנוספת. חשבתי שצריך לקבל ווסת 14 ימים אחרי ביוץ (תמיד קיבלתי 12 ימים אחרי ביוץ). ומחר זה היום ה- 14. במצב שבו שלב לוטאלי ארוך מ- 14? זה לא ייצור בעיה להיקלט שוב?

לא ייצור.

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית