רירית דקה במחזור טבעי

דיון מתוך פורום  פריון האישה והפריה חוץ גופית

15/05/2019 | 14:41 | מאת: קרן

אני בחודש הפסקה מטיפולים. מתכננת החודש לנסות טבעי. אנחנו לא מוסברים . בדרכ לפני ביוץ הרירית שלי 11-12. היום התחלתי מעקב זקיקים לתזמון ביוץ. יום 9 נמצא זקיק 17 ממ. רירית 5.3! חריגה בהחלט כי לרוב בטיפולים האסטרוגן שלי מאוד מאוד גבוה ומקבלת דקפפטיל. בבדיקות דם אסטרוגן 358 פרוגסטרון פחות מ0.8 . 1. האם הירידה המשמעותית בעובי הרירית היא תוצאה של כל הטיפול הפרוגסטרוני התמיכתי שקיבלתי ? האם הנזק הוא פרמננטי? 2. האם כדאי להוסיף אסטרופם 2×3 (הרופא הציע).האם זה יספיק כדי לאושש את הרירית לפני הביוץ? 3. מתי צפוי הביוץ לאור הנתונים ? תודה מראש.

1. לא. 2 יתכן. אבל זה גם עלול לשבש את הביוץ. 3. בעוד מספר ימים.

16/05/2019 | 09:03 | מאת: קרן

בוקר טוב. מאיזה בחינה זה עשוי לשבש את הביוץ? לדחות אותו ? אתמול בהוראת הרופא התחלתי אסטרופם 2×3 . היום הרירית 7.3 והזקיק 16. שזה נראה יותר מתאים.(אתמול הטכנאית בהתחלה פיספסה את הזקיק יש מצב שלא מדדה נכון) בדיקות אקבל בצהריים. השאלה אם לא צריך לקחת אסטרופם היום ולתת לגוף לעשות את שלו ואם זה שלקחתי אתמול ומפסיקה לא עושה יותר נזק.

לדחות אותו

מנהל פורום פריון האישה והפריה חוץ גופית